Sjokoladekarameller

073_sjokoladekarameller_thumb[2]
Ingredienser:
50 g meierismør
3 dl kremfløte
1 ½ dl lys sirup
150 g sukker
1 ss vaniljesukker
3 ss kakaopulver

Fremgangsmåte:
Bland alt i en vid kjele. La blandingen småkoke uten lokk ved middels varme.

Rør i massen av og til under kokingen. Den er ferdig når en dråpe som dryppes i kaldt vann kan rulles til en kule.

Hell massen utover smurt matpapir i en flat form. Skjær den i ruter når den er nesten kald. Pakk karamellene i cellofan, det gjør dem ekstra spenndende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s