Skinke, Ananas, og Agurk Sandwicher

Skinke, Ananas, og Agurk Sandwicher

Disse nette, små skinke, ananas og agurk sandwichene, garnert med tynne skiver av agurk, vil gi te-serveringen din mer enn et snev av eleganse.

Ingredienser
1 (225 g) pakke kremost, myknet
1 ss kremfløte, 35 %
0,5 dl hakket agurk
0,75 dl hakket ananas
1 ss hakket frisk gressløk
¼ ts malt svart pepper
8 skiver loff
8 meget tynne skiver skinke
Garnityr:
agurk skiver

Bruksanvisning

[1] Bland kremost og fløte i en middels stor bolle. Rør i høy hastighet med en mikser til du har en jevn glatt blanding. Tilsett agurk, ananas, gressløk og pepper og rør de godt inn i blandingen. Sett til side.

[2] Skjær loffskivene i 5 cm firkantet ved hjelp av en skarp kniv, kast restene. Dekk firkantene med fuktig tørkepapir for å hindre uttørking, eller lagre de i en plastpose som kan forsegles.

[3] Spred kremost blandingen* på 2 loff firkanter. Brett en skive skinke i to, og legg den på toppen av kremostsiden av en firkant og fold den slike at mest mulig av skinkeskiven ligger oppå loff firkanten, trim kantene om nødvendig. Topp med den andre loff firkantet med kremost siden ned. Gjenta med resten loff firkantene og skinken.

[4] Garner med tynne agurk skiver.

Merknader

* Kremost blandingen kan lages en dag i forveien og lagres i kjøleskapet i en plastbeholder med lokk. La den nå romtemperatur før bruk. Brød rutene kan bli kuttet en dag i forveien og oppbevares i en plastpose som kan forsegles. Sandwichene kan settes sammen tidligere på dagen, og lagres dekket med fuktig tørkepapir og i en lufttett beholder i kjøleskapet. Garner rett før servering.