Skinkehorn

skinkehorn_page_thumb[2]
Tilberedningstid: Ca. 20 min.
Steketid: Ca. 15 min.
Ovnstemperatur: 200-225 °C
Midterste rille i ovnen
Kan ikke fryses.

Blir 9 -12 stk.

Ca. 400 g butterdeig (dypfryst)
50 g smør, 2 sjalottløk
ca. 200 g kokt skinke
1 bunt persille
2 egg
salt, pepper og muskat
1 ts usøtet sennep

[1] Tin butterdeigen. Rens og finhakk løken og surr den i smør i 6-8 min. Slå av varmen og tilsett grovhakket skinke, hakket persille og sammenvispede egg (ta av litt egg til pensling). Smak til fyllet med krydder og sennep.

[2] Kjevle ut butterdeigen og skjær den i trekanter. Legg en skje fyll på hver trekant og rull dem sammen fra den brede siden. Bøy hornene litt og legg dem over på bakeplate skyllet med kaldt vann. Pensle hornene med sammenvispet eggog stek dem til de er gylne og sprø.

Serveres med en grønn salat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s