Små Sjokoladekaker

En enkel småkakeoppskrift funnet i “Sjokolade” utgitt av
Hjemmets Kokebokklubb i 1984

Små Sjokoladekaker

Tilberedningstid: 10 minutter
Steketid: Ca. 6 minutter
Ovnstemperatur: 200°C
Midterste rille i ovnen
Kan ikke fryses

Ingredienser
140 g smør
50 g sukker (drøyt 1/2 dl)
2 ts vaniljesukker
3 ts kakao
200 g hvetemel (3 1/3 dl)
Perlesukker

Fremgangsmåte

[1] Rør smør og sukker hvitt. Tilsett siktet mel blandet med kakao og vaniljesukker og rør til alt er godt blandet.

[2] Form deigen til en pølse og legg den kaldt et par timer. Skjær pølsen i skiver og legg kakene på en bakepapirkledd plate. Dryss kakene med perlesukker og stek dem som angitt og avkjøl dem på rist. Oppbevares i boks.

Advertisements