Smakfull Pytt-i-Panne

En lunsjoppskrift funnet i “Cooking for a Man”
utgitt av Heublein i 1953

Smakfull Pytt-i-Panne

Den tredje oppskriften fra femtitallet for dagen og vi flytter oss fra frokost til lunsj nå. Denne oppskriften kan bakes i ovnen og serveres som vanlig pytt-i-panne eller stekes som kaker og serveres på toast.

Ingredienser
3,5 dl corned beef, i terninger
3,5 dl kokte poteter,  i terninger
2 ss smør
2 ss A.1. Saus eller Worchestershire saus
1,2 dl melk eller fløte
1 liten løk, hakket
Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Stek løk i smør til den er gyllenbrun. tilsett potet- og kjøtterninger A.I. Saus/Worchestershire saus, krydder og melk eller fløte. Bland grundig og ha blandingen i en ildfast form. Bak i 30 til 40 minutter i moderat (190 C) ovn.

For en perfekt sandwich til lunsj, lag kaker av pytt-i-panne blandingen og stek de i smør. Server de på ristet brød med sylteagurker i skiver og en cole slaw.

Advertisements