Sommerbowl

En oppskrift på en forfriskende sommerdrikk funnet i “Festmat”
utgitt av Hjemmets Kokebokklubb i 1982

Sommerbowl

Sommeren er ikke over enda så det er fortsatt tid til en piknik eller to eller en fest i hagen. Denne bowlen passer perfekt til begge deler. For en piknik kan det lønne seg og og gjøre ingrediensene ferdig hjemme og å blande bowlen når du er fremme til piknik plassen – Ted

6-8 personer

Ingredienser
6 kiwifrukter
250 g jordbær
1 flaske kald, søt hvitvin
1 flaske kald musserende vin
sukker etter smak

Fremgangsmåte

[1] Skrell kiwifruktene med en skarp potetskreller. Skyll og rens jordbærene. Skjær frukt og bær i skiver, ha dem i en stor bolle og dryss dem med litt sukker etter smak. Hell hvitvin over og la alt trekke i ca. 15 min.

[2] Hell musserende vin i bollen umiddelbart før servering.