Soppomelett

En herlig snackoppskrift funnet i “Lær Mer om Sopp”
utgitt av BAMA gruppen i 1982

soppomelett

Omeletter er den perfekte snacken uansett hvilken tid på dagen det er. Hvis du har en pakke egg i kjøleskapet, kan du lage en på noen få minutter. Du kan lage en enkel omelett eller fylle den med omtrent hva som helst. Omeletter må være blant de mest allsidige rettene i verden – Ted

NB! 1 porsjon
Tilberedningstid: 10 – 15 min.

Ingredienser
4 egg
1 ss fløte
1 ss vann
6-8 middels store brune champignon
1 1/2 løk
1 tomat
Litt fersk brønnkarse eller persille

Fremgangsmåte

[1] Visp sammen egg, fløte og vann. Fres skivet sopp og løk i en panne Hell over eggeblandingen. Stek omeletten på svak varme til den stivner.

[2] Legg på tomaten i skiver. Pynt med brønnkarse eller persille.

Tips: For å Få omeletten gylden på toppen kan du putte hele stekepannen inn i ovnen, og holde denne inn under grillelementene et øyeblikk.

Advertisements