Spinatdip til Bålkosen

Spinatdip til Bålkosen

Camping trenger ikke å være bare pølser og hamburgere. En bør inkludere et par familiefavoritter når en drar ut skogen eller til fjells. Denne spinatdippen kan fort bli en av dine favoritter og!

Server dippen med skivede bagetter eller flate brød bakt på bålet til frokost eller en lett lunsj. Laget i en aluminiums pakke går både tilberedningen og oppryddingen i en fei.

Ingredienser
2,5 dl rømme
1,75 dl revet parmesanost
1,75 dl hakkede, frosset spinat (avrent)

Fremangsmåte

[1] Bland alle ingrediensene sammen i en beholder som lett kan pakkes for å ta med på camping. Smaker spesielt godt hvis blandingen får stå i kjøleskap i fire til seks timer.

[2] Lag en aluminiumsfolie pakke ved å legge to stykker aluminiumfolie på hverandre og plaser dip blandingen i midten. Dobbelt lag med folie vil bidra til å beskytte dippn fra å brenne seg og pakken fra å revne.

[3] Rull opp endene av folie og stek i bålet (nær glørne, men ikke i ilden) i 20-25 minutter eller til dippen er varm og boblende. Åpne pakken nøye og server.

Merk Hvis du plaserer den åpne pakken i nærheten av bålglørne vil den holde seg varm og flytende.

Oppskrift fra Heather på twindragonflydesigns.com

Advertisements