Stekte Kamskjell med Tartarsaus

Old Original Bookbinder's_broiled Scallops_page_thumb

Denne forretten ble servert på The Old Original Bookbinder er i Philidelphia tilbake i midten av syttitallet.

Stekte Kamskjell

Ingredienser
540 g kamskjell
Salt etter smak
Pepper etter smak
En klype paprika
Smør
Sitronbåter
Persille kvaster
Tartarsaus *

Metode

[1] Plasser kamskjell i en grunn ildfast form. Dryss med salt, pepper og paprika og deretter legger du et par klatter med smør på kamskjellene.

[2] Stek 7,5 cm over kullene på grillen i 6 til 9 minutter eller til kamskjell er meget delikat brunet, Øs stekefettet over kamskjell flere ganger.

[3] Til serveringen, pynt med sitronbåter og persille kvaster. Send tartarsaus rundt så folk kan forsyne seg selv.

Blir 2 eller 3 porsjoner.

* Tartarsaus

ingredienser
2,5 sl majones
2 ss hakket persille
1 ss hakket løk
1 ss hakket pimiento fylte grønne oliven
2 ss godt avrent grønn pickle relish

Mehod

[1] I en liten bolle kombinere majones, hakket persille, hakket løk, hakket fylte grønne oliven, og godt drenert grønn pickle relish. Rør sammen alle ingrediensene til det er godt blandet.

[2] Dekk sausen med plastfolie og avkjøl i 3 timer før servering.

[3] Serveres avkjølt saus i en liten bolle til de  stekte kamskjellene.

Advertisements