Svinekjøtt med Coleslaw

En rustikk dansk middagsoppskrift fra deliciousmagazine,co.uk
Svinekjøtt med Coleslaw

Denne rustikke danske svinekjøtt- og coleslaw oppskriften har den
rette nordiske følelsen. Det er en rask, enkel middag for hele familien.

4 porsjoner

Ingredienser
650 g svinemørbrad
Litt olivenolje
Revet skall og juice av 1 sitron
1 ss friske oregano blader
1 dl tørr eplesider
3 epler
4 rødbeter
4 ss yoghurt
Saften av en kvart sitron
En håndfull skivet vårløk

Fremgangsmåte

[1] Kutt svinekjøttet i 1 cm tykke skiver. Varm litt olivenolje i en panne over en middels varme og stek svinekjøttet i 2 minutter på hver side. Tilsett revet skall og juice av en sitron, friske oreganoblader og tørr sider, og kok deretter over høy varme i 3 minutter.

[2] Riv eplene og rødbetene grovt. Rør inn yoghurten med en sitronsaften og litt skivet vårløk. Krydre og server med svinekjøttet.

Advertisements