Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Oppskrift på en velkrydret hverdagsmiddag funnet på aperitif.no
Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Selv om det er hverdag betyr det ikke at man skal måtte spise dårlig av den grunn. Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende, slik som med denne oppskriften.

Antall porsjoner 4

Ingredienser
800 g kjøttdeig av svin
1 pose tacokrydder
2 ss margarin eller olje til steking
6 dl vann
2 ss margarin
1 ts salt
4 dl melk eller vann
1 porsjon potetmos
Diverse grønnsaker kuttet i små terninger,
f.eks gulrøtter, kålrot, blomkål og erter.
1 glass salsa

Fremgangsmåte

[1] Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.

[2] Bruk en spiseskje og form til små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne på middels varme med margarin/olje til de er gjennomstekte.

[3] Kok opp vann med salt og margarin. Ha i grønnsakene og la det koke i ca 2 minutter. Sil av vannet og bland inn i potetmosen.

[4] Serveres med potetmosen og salsa.

Tips: Har du ekstra dårlig tid kan du bytte ut de friske grønnsakene med frossen grønnsaksblanding, og potetmosen lagd fra pulver.