Tesmørbrød med Estragon og Kyllingsalat

462_Tarragon Chicken Salad Tea Sandwiches_thumb[2]

Små, skorpeløse smørbrød som er ment å spises til ettermiddagsteen: bare en slags lette, men litt fyllende snacks ment for å holde den verste sulten unna før middag.

Ingredienser
9,5 dl kokt og finstrimlet kylling
1 dl god kvalitet majones
0,5 dl rømme
1 ss finhakket frisk estragon (eller mer etter smak)
1 dl hakkede røde druer
0,5 dl grovhakkede pekannøtter
Salt og pepper, etter smak
Blir ca 3 kopper salat
Skiver av helkornbrød eller loff

Fremgangsmåte

[1] I en middels stor bolle rør sammen kylling, majones, rømme, og estragon til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper, etter smak. Fold inn druer og pekannøtter. Avkjøl i minst en time. Sjekk krydder igjen og justere, hvis ønskelig. Kyllingsalaten kan kan lages minst 24 timer i forveien.

[2] Spred kyllingsalaten på en skive brød. Topp med en annen skive brød. Skjær av skorpene, deretter kutter du smørbrødene i ønsket form (rektangler, trekanter, eller runder).

Merk: Antall smørbrød vil variere med størrelsen på brødskivene.