Toast med Rejestuvning

toast med rejestuvning_page

Portioner: 4
Forarbejde: 10 minutter
Tilberedning: 15 minutter

Ingredienser
250 g frosne rejer
saft af 1/2 citron
Sauce:
1 æggeblomme
4 spsk. fløde
20 g smør/margarine
2 spsk. mel
125 g champignon
1 spsk. portvin
3 spsk. reven emmentaler ost
1 spsk. hakkede valnødder
salt, hvid peber
4 skiver sandwichbrød
Desuden:
1 hårdkogt æg
1 bdt. persille

Fremgangsmåde

[1] Tø rejerne op og dryp dem med citronsaft. Pisk æggeblommen med fløden. Varm smørret i en gryde. Tilsæt melet og rør derefter ægge-fløde blandingen i. Rør til saucen jævner, men den må ikke koge. Tag den af ilden.

[2] Hak champignonerne og bland dem i saucen med rejer, portvin, ost, valnødder, salt og peber.

[3] Rist brødet på den ene side. Fordel rejestuvningen pà den ikke ristede side. Stil dem derefter i ovnen ved 220° i ca. 10 minutter.

[4] Anret brødene på et fad. Pynt med en æggeskive.