Tomat og Endivesalat

En oppskrift fra “The Salad Bowl” utgitt av BestFood i 1929
Tomat og Endivesalat

Ingredienser
6 mellomstore tomater
4 ss hakket persille
2,5 dl hakket selleri
0,6 dl pickles
1 bunt endiv
1 ts salt
1/4 teskje paprika
1 liten hodesalat
Majones

Fremgangsmåte

Dypp tomatene i kokende vann og skrell de fra toppen med en skarp kniv. Kutt av toppene og bruk dem som lokk og grav ut en liten del av innmaten. Kombiner innmaten med hakket selleri og hakkede pickles. krydre med salt og paprika og fukt med majones. fyll hver tomat med majonesblandingen. Før du legger på lokkene plasser tre korte endivetopper i hver tomatkopp. Pynt lokkene med persille og sett hver tomat på en klatt med pickles. Ordne tomatene på salatblader og garner med endiv. Server med ekstra majones.

6 porsjoner

Advertisements