Tomat- og Ostetoast

En snackoppskrift funnet i “New Fashion Plates for Your Menu”
utgitt av Planters Edible Oil Co i 1932

Tomat- og Ostetoast

Ostsmørbrød er en godbit som aldri synes å gå av moten.
Jeg har funnet oppskrifter for slike fra hvert tiår gjennom hele
forrige århundre og begge tiår i dette. Oste smørbrød
fortjener virkelig å bli kalt en klassiker – Ted

Ingredienser
6 skiver brød
6 skiver ost
3 ss hakkede løk
1,2 dl hakket grønn paprika
6 ss peanøttolje
4,8 dl hermetisert tomater
1 ts salt
1/8 teskje pepper
2 ss mel

Fremgangsmåte

Fres paprika og løk i en stekepanne i 3 ss jordnøttolje over en moderat varme i ca 5 minutter. Tilsett hermetiske tomater og kok 10 minutter. Tilsett mel og krydder blandet med 3 ss jordnøttolje. Kok til sausen er tykk. Rist brødskivene på den ene siden. Snu skivene og dekk hver med osteskiver. Smelt osten i ovnen eller under grillelementet. Server med tomatsaus.