Ungarske Koteletter

En ungarsk spesialitet “Matglede Som Aldri Før”
utgitt av Skandinavisk Presse i 1977

Ungarske Koteletter

Ingredienser
1 paprika
1 lite glass sylteløk
1 liten boks kantareller (ca 100 g)
2 syltede agurker
4 skiver mager utskåret kotelettkam à 125 g
1 ts paprika
6 ss smør eller margarin
1 ts salt
1 dl tomatketchup
1 bunt kruspersille

Fremgangsmåte

[1] Rens paprikaen for kjerner og membraner  og finhakk den. Sil løk og kantareller. Grovhakk agurkene. Dryss kotelettene med paprika og stek dem i smør ca 5 minutter på hver side, salte. Ta dem opp og hold den varme.

[2] Legg paprika, løk, sopp og agurker i stekefettet og fres det ca 3 minutter, tilsett ketchup, gi det hele et oppkok og hell det over kotelettene. Hakk persille og dryss over.

Server med båndspagetti og ungarsk rødvin.