Varm Rom Med Smør fra Kolonitiden

Colonial Hot Buttered Rum_page_thumb[3]

Dette er “the real thing” – en autentisk Amerikansk oppskrift fra tiden landet var en engelsk koloni, bortsett fra at du her bruker en Slow Cooker å småkoke drikken i.

Du vil sverge på at det er en skilligsbolle du drikker, før rommen melder seg! Svært velsmakende og en klar favoritt.

Forberedelse: 5 min
koketid: 6 timer
ferdig på: 6 timer 5 min

Ingredienser
2 kopper brunt sukker
1/2 kopp smør
En klype salt
2 liter varmt vann
3 kanelstenger
6 hele nelliker
2 kopper rom
En kopp søtet pisket krem
bakken muskat etter smak

Fremgangsmåte

[1] Bland brunt sukker, smør, salt og varmt vann i en stor Slow Cooker* . Tilsett kanelstenger og nellik. Dekk til og kok opp på lav i 5 timer. Rør inn rom.

[2] Øse opp i krus fra Sloe Cooker’en og topp med pisket krem og et dryss av muskat.

* Hvis du ikke har en Slow Cooker kan du få tak i en her Elkjøp