Veal Cacciatora

veal cacciatore_page_thumb[2]

4-6 porsjoner

12 g smør
1 middels løk, hakket
1 fedd hvitløk, knust (valgfritt)
¾ kilo magert kalvekjøtt, kuttet i 3,5 cm terninger
2 grønne paprika, forvellet og hakket
1 rød paprika, forvellet og hakket
6 tomater, skrelt og partert
salt og pepper
125 g rømme
2 ss fersk hakket persille,
og fersk basilikum hvis tilgjengelig

[1] Smelt smør i pannen og stek løken forsiktig i 3 minutter.

[2] Tilsett hvitløk hvis foretrukket.

[3] Tilsett kalvekjøtt og stek forsiktig i ytterligere 3 minutter.

[4] Rør inn paprika og tomater og bringe forsiktig til kokepunktet under kontinuerlig røring.

[5] Krydre, legg på et lokk og la det småkoke i 1 ½ time, til kalvekjøttet er kokt.

[6] Før servering, rør inn rømme og urter og varme opp uten koking.

[7] Server med vanlig kokt ris.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s