Velsmakende Egg

En frokostoppskrift funnet i “Recipes the Modern Pabst-ett Way”
utgitt av the Pabst Cooporation i 1931

Velsmakende Egg

Pabst-ett var en type ost som ble produsert av Pabst-bryggeriet under forbudstida i USA. Etter forbudstida var  over i 1933 solgte Pabst ostevirksomheten til Kraft som fortsatte å produsere Pabst-ett ost til minst i slutten av 1940-tallet. Hvis du vil prøve deg på denne oppskriften, bruk en hvilken som helst ost etter smak du tror det kan gå bra med resten av ingrediensene i oppskriften. For eksempel Snøfrisk.

Ingredienser
3 ss smør
2 middels store løk, finhakket
6 egg
1/2 ts salt
En klype pepper
2 ss brødrasp
1/4 pakke Pabst-en Standard

Fremgangsmåte

Stek løk i smør til den er gyllenbrun. Ha løken i en varmebestandig form (en som kan settes på bordet) og hell eggene med hele plommer over løken. Drys salt og pepper over eggene og dryss med brødsmuler. Legg Pabst-ett i veldig tynne skiver på toppen. Bak i moderat ovn til eggene er faste og osten har smeltet.


Fahrenheit Celsius Gas Mark Terminology
275 F 140 C 1 Very Cool or Very Slow
300 F 150 C 2 Cool or Slow
325 F 165 C 3 Warm
350 F 177 C 4 Moderate
375 F 190 C 5 Moderate
400 F 200 C 6 Moderately Hot
425 F 220 C 7 Hot
450 F 230 C 8 Hot
475 F 245 C 9 Hot
500 F 260 C 10 Very Hot
Advertisements