Velsmakende Trekanter

savoury triangle_page_thumb[3]
300 g selvhevende mel
En strøken teskje bakepulver
En strøken teskje tørr sennep
En strøken teskje salt
2 strøkne ts karri
75 g smør eller margarin
50 g salte peanøtter, grov hakket
1 stort egg
125 ml kaldt melk
litt pisket egg til pensling

Serverer 4 til 6

[1] Forvarm ovnen til 220 C.

[2] Smør en stor stekebrett.

[3] Sikte mel, bakepulver, sennep, salt og karripulver i en bolle.

[4] Gni inn smør eller margarin fint.

[5] Pisk egg og melk godt sammen og hell alt på en gang i de tørre ingrediensene.

[6] Bland til en myk deig med en rund-toppet kniv.

[7] Hell ut på et melet bakebord, og kna lett til en jevn deig mens du setter til de hakkede peanøttene.

[8] Form til en rund skive 2 cm i tykkelse og til det smurte stekebrettet.

[9] Pensle med pisket egg og deretter markerer du en deling i 12 trekanter med baksiden av en kniv.

[10] Bak like ovenfor sentrum av ovnen i 15 til 20 minutter eller til godt gjennomstekt og gyllen.

[11] Overføring til en rist og la hvile til lunken.

[12] Del i trekanter ved å bryte forsiktig fra hverandre med fingrene  og server deretter mens de fortsatt varme med smør, gjærekstrakt, ost og tomater.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s