Grønn Paprika med Laksefyll

En forrett/lunch oppskrift funnet i “How To Eat Canned Salmon” utgitt av Alaska Packers’ Association i 1900
Grønn Paprika med Laksefyll

Alaska Packers ‘Association (APA) var en San Francisco-basert produsent av hermetisert laks fra Alaska grunnlagt i 1891 og solgt i 1982. Som de største produsentene av hermetisk laks i Alaska var medlemselskapene i APA aktiv i lokale saker og hadde stor politisk innflytelse. Alaska Packers ‘Association er best kjent for driften av “Star Fleet”, den siste flåten av kommersielle seilskip på vestkysten av Nord-Amerika, de gikk over til damp så sent som 1927.

Adams
En del av flåten i Oakland Creek i mars 1923

Ingredienser
En boks laks, delt i flak
1/4 teskje salt
2 spiseskjeer av hakkede sylteagurker
2 spiseskjeer av hakkede oliven
2 spiseskjeer av hakket kapers
Majonesdressing og grønn paprika

Fremgangsmåte

Fjern frø, membran og stilker fra paprikaen, del den i to på langs og la den ligge litt i saltvann. Bland agurker, oliven, kapers og salt med laks; Tilsett nok til majones samle ingrediensene. Fyll paprikaen, garnér og server. Hvis grønn paprika ikke er i sesong, kan hermetiske paprika brukes.